Psyche

Heb jij het ook eens moeilijk? Teveel stress? Weinig motivatie? Angst? Paniek? Vind jij soms gewoon de oplossingen niet? Of gewoon, je ziet het even niet meer zitten?

Aarzel dan niet langer, en maak vandaag nog een afspraak. Verander je klachten en moeilijkheden naar kansen om te groeien.

In eerste intake gesprek bekijk ik samen met jou wat er moeilijk gaat, maar ook wat er wel gaat. Samen maken we een plan om het beter te maken…

Bring your dreams and hopes, and I supply the magic….

Dit kan vanuit verschillende samenwerkingen:

Als erkende ELP psychologe kan ik mensen begeleiden met matig psychisch probleem dat te maken heeft met angst, depressie, alcohol- en/of middelengebruik. Na verwijsbrief van uw huisarts, kunnen 4 sessies opgestart worden, eventueel éénmalig verlengd met nog eens 4 sessies met een nieuw verwijsbrief.

Per sessie 11,20 euro, 4 euro indien verhoogde tegemoetkoming

Als HCC neuropsychologe, erkend en speciaal neurologisch opgeleid, ben ik kosteloos ter beschikking om  patiënten en hun naasten te begeleiden wanneer een hersentumor of een andere ernstige hersenaandoening die een neurochirurgische ingreep vergt, is vastgesteld.

Als neuropsychologe bij Mind and Body begeleid ik mensen die het moeilijk hebben met de dagelijkse uitdagingen zoals stress, relatiemoeilijkheden, alsook conflicten in persoonlijke ontwikkeling. Neuropsychologische testing is mogelijk, alsook kortdurende of lang lopende  psychologische begeleidingen.

Intakegesprek 65 euro, per sessie 60 euro.

Telefoon:

+32 477 33 34 00

E-mail:

info@mind-and-body.be

Adres:

Kraanstraat 80, 1703 Schepdaal