Over ons

Wie is Bieke Lefevere?

Enthusiastic, motivated, full of energy, with powerful speaking skills and focus on doing great things…

My keywords are psychology, training, coaching, helping people.
Hence, curious to know more about your world.

Bieke Lefevere
Neuropsychologe – Skinconsultant

Academic qualifications:

Mijn verhaal

In 2003 ben ik begonnen als klinisch psychologe om mensen te helpen in die kleine moeilijheden en dagelijkse uitdagingen. Om de drempel te verlagen ben ik mij gaan specialiseren in massages en aromatherpie. Door de studies ‘gezondheidstherapie’ en ‘schoonheidsspecialiste’ kwam ik al snel in de beauty wereld waar ik verder groeide tot skinconsulent. Vanaf dan was het concept van ‘lichaam & geest als één geheel’ helemaal geboren, en ben ik blijven werken vanuit mijn 2 passies: psychologie en esthetische behandelingen. Schoonheid van binnen en van buiten.

Vandaag geef ik trainingen bij Aesthetic Solutions, de exclusieve distributeur binnen de Benelux van mesoestetic pharma Group. Ik ben fier om deel uit te maken van het team van dit succesvol groeiend bedrijf. Hun keuze voor producten met de hoogste doeltreffendheid, veiligheid en effectiviteit op medisch en esthetisch vlak, is de perfecte match met de topkwaliteit waarvoor Mind and Body staat. De hoogstaande esthetische en medische producten van mesoestetic zijn het resultaat van meer dan 35 jaar ervaring binnen de medische beauty, en dus nu ook verkrijgbaar bij Mind and Body.

Als psychologe ben ik ook op zoek gegaan naar ‘the next level’ en meer specifiek binnen de neuropsychologie. Vanuit mijn samenwerking met UZ Brussel – Harvey Cushing Centrum begeleid ik patiënten en hun naasten die geconfronteerd worden met een hersentumor of een ernstige hersenaandoening die een neurochirurgische ingreep vergt.

Sinds 2020 wilde ik nog meer mensen bereiken met psychische problemen die te maken hebben met angst, depressie, alcohol- en middelen gebruik. De samenwerking met SAVHA, Eerste Lijns Psychologie maakte dit mogelijk. Kortom, mensen helpen is mijn roeping, zowel innerlijk als uiterlijk… en in mijn trainingen deel ik de opgebouwde kennis graag met anderen…

Telefoon:

+32 477 33 34 00

E-mail:

info@mind-and-body.be

Adres:

Kraanstraat 80, 1703 Schepdaal