NIEUWE PRODUCTEN JANE IREDALE

VERZORGENDE MINERALE MAKE-UP

Jane Iredale introduceerde haar unieke huidverzorgende make-uplijn in mei 1994. Het was de eerste volledige make-up lijn die niet alleen een prachtig kleurenpallet biedt maar vooral de huid verzorgt. De producten, gebaseerd op micro mineralen, bevatten géén vul-en bindmiddelen zoals talk en minerale olie, géén kunstmatige kleurstoffen en géén conserveermiddelen. Dankzij deze natuurlijke en unieke samenstelling worden de producten van Jane Irendale aanbevolen door gerenommeerde plastische chirurgen, dermatologen en zijn zij nu ook hier verkrijgbaar. Waarin onderscheidt deze make-up zich?

De mooiste make-up die u zich kan wensen is een gezonde huid.

De make-uplijn is ontwikkeld om de huid gezond te houden. De gehele nieuwe technologie maakt deze make-up zo doeltreffend, dat dermatologen en huidverzorgingspecialisten deze cosmetica warm aanbevelen.


Verschillende eigenschappen:

Vier in één- Deze micro minerale basis producten zijn eigenlijk vier in één: vloeibare make-up, poeder, concealer en zonbescherming die bijna elke huidverkleuring camoufleren.

SPF 17 Compacte basis & SPF 20 losse poeder- bevat titanium-dioxide en zinc-oxide. Dit zijn de enige natuurlijke mineralen die beschermen tegen zowel UVA als UVB stralen. Daarbij zijn beide producten waterbestendig.

Snelle, luchtige dekking- omdat er geen vulmiddelen zoals talk gebruikt worden, zijn de kleuren met één simpele streek aan te brengen. Dit zorgt weer voor een mooie matte make-up gedurende de hele dag zonder te vervagen of te glimmen.
Veroorzaakt geen comedonen (mee-eters)- omdat de producten olievrij zijn- waardoor de huid niet wordt afgesloten en deze normaal kan blijven ademen en functioneren.

Zéér lage allergiegraad- omdat in de producten geen huidirriterende stoffen toegepast worden zoals parfum, kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Dekking- omdat de gebruikte minerale kleurstoffen bestaan uit 100% geconcentreerde pigmenten, kunnen ze een complete dekking van huidoneffenheden bieden en maakt ze daarmee bij uitstek geschikt als camouflage op kleinere of grotere huidgebieden.

Ontstekingsremmend- De toegepaste titanium-dioxide en zic-oxide bezitten ontstekingsremmende eigenschappen en zijn daarbij bijzonder geschikt voor toepassing op de acné-en rosacea-huid.
Inert-betekent dat de gebruikte stoffen niet of nauwelijks een reactie aangaan met andere stoffen. De mineralen in de producten van Jane Irendale zullen bacteriën op geen enkele wijze een kans geven om zich op welke wijze dan ook aan deze producten te hechten. (anti-bacterieel)

Kwaliteit- er worden uitsluitend ingrediënten gebruikt die garant staan voor het beste resultaat en daarmee de huid optimaal verzorgen.
Mind and body
Bieke LEFEVERE
Kraanstraat 80
1703 Schepdaal
0477/33.34.00