NIEUWE PRODUCTEN B3

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in Cellulaire Cosmeticalogob3

Huidverbetering met jonge levende diepgevroren plantencellen

 

Algen, het hart van de diepgevroren behandeling

 


Waarom diepgevroren?

Om de fysiologische activiteit van de algen te bewaren worden zij diepgevroren en in een constante temperatuur gehouden van - 18°C. Op die manier wordt het metabolisme van de algen geblokkeerd en haar cellulaire inhoud bewaard om 100% van de stimulerende algenkracht bij de behandeling in te brengen.


Waarom Laminaria Digitata en Chlorella?

Omwille van haar uitzonderlijke eigenschappen om de afbraak van de kracht van de huidcellen tegen te gaan en een onwaarschijnlijke revitalisatie en toename van de resistentie tegen huidaandoeningen te garanderen.


Resultaat:

De penetratie van de algen ionen is optimaal en de microcirculatie van de opperhuid wordt gestimuleerd door de koude van de diepgevroren plantencellen

 cc

Planten, het hart van de gevriesdroogde behandeling

 

Waarom gevriesdroogd?

Bij vriesdroog wordt het vocht uit de plantencel gehaald en dit zonder haar fundamentele eigenschappen te veranderen. Hierdoor kunnen producten ontwikkeld worden zonder bewaarmiddelen waarbij de werkstoffen perfect stabiel en zuiver zijn.

 

Waarom planten?

Mimosa Tenuiflore, iris, kliskruid en beukenknoppen werden geselecteerd omwille van hun uitzonderlijke resistentie en energie waardoor dit uniek potentieel aan levensduur en kracht aan de huid kan toegediend worden.

 

Resultaat:

De huidcellen krijgen nieuwe kracht en vitaliteit zodat zij functioneren zoals bij een jonge huid.

 

aa

Celtherapie, voor een gezondere huid

 

Cosmetische biogenese of celtherapie maakt je huid gezond door jonge levende plantencellen aan de huid toe te dienen. Deze techniek was tot voor enkele jaren enkel mogelijk voor de “happy few” in Zwitserse hospitalen met aanpalende labos, daar plantencellen na 2 uur afsterven. Door deze plantencellen via cryotechnologie in te vriezen en op een constante temperatuur van min 18°C te bewaren, kunnen wij uw huid behandelen met jonge levende plantencellen die je huidcellen weer gezond maken.


Deze behandelingen werken daar waar het misloopt, namelijk bij de geboorte van je huidcellen. Hierdoor verdwijnen problemen zoals verslapping, rimpels, acne en gevoeligheid. Een B3-cellulaire behandeling blijft verder werken en verhoogt de gezondheid van je huid. Daar waar bij de meeste behandelingen het effect na een week afneemt, stijgt het resultaat tot 21 dagen na de behandeling. Met de afgestemde B3 thuisproducten wordet dit uniek visueel effect versterkt en verlengd.


Na onderzoek bij een uitgebreid panel, konden we volgende tevredenheidsscores opmeten:

90% Verzachtende werking

81% Verbeterde zuiverheid

82% Stralender uitzicht

70% Verbetering acné

87% Jongere uitstralingNa vier weken merkte iedere deelnemer dat de thuisproducten tot 3x sneller werken dan niet-cellulaire cosmetica. Geniet van deze Europese primeur en contacteer ons voor een gratis B3 consultatie en mini-dosis B3 dagverzorging.


Mind and body
Bieke LEFEVERE
Kraanstraat 80
1703 Schepdaal
0477/33.34.00